Iso-orvokkiniityn blogi

In Erkki’s kitchen (pesto)

In Erkki’s kitchen (pesto)

1.7.2020 We live in the countryside trying to follow an ecological lifestyle and have quite a big garden where we try to homestead following permaculture principles and produce all kind of stuff and even foraging wild food and growing some unusual things like shiitake...

lue lisää
Kasvispestoa

Kasvispestoa

Hiljattain postailin taas kasvispestojani Instagrammissa, mistä aina seuraa että joku kysyy reseptiä. Täytynee siis kirjoitella, siitä miten pestoa teen - enemmän esimerkinomaisesti kuin valmiina resepteinä. Valkosipulin kiekuroita ja mäkimeiramia. Minulla peston teko...

lue lisää
Penninvenytyskulttuuria

Penninvenytyskulttuuria

Niin se vaan on taas yksi pimeä ja kylmä talven selkä ylitetty Iso-orvokkiniityllä. Pimeys ja kylmyys tarkoittaa sisälle vetäytymistä ja myös jonkinlaista itsetarkastelua ja uusiutumista. Ja kyllähän se sitten vie oman aikansa herätä tästä talviunesta. Molemmat olemme...

lue lisää
Talo

Talo

Kesällä ja syksyllä 2013 kypsyi päätös etsiä meille talo maalta, johon muuttaisimme Espoosta. Olimme jo silloin myös innostuneet permakulttuurista ja Marja suoritti PDC kurssin (2 viikon Permaculture Design Course) Kolilla 2013 kesällä. Koimme, ettemme kaupungissa...

lue lisää
Rye Bread baking day

Rye Bread baking day

Finally it was cold enough so that it makes sense to warm up our baking oven. In the summer I don't bake and that makes life a bit difficult because good organic bread is not available in the local supermarkets. Maybe one day I need to build a summer baking oven...

lue lisää

Tilaa Iso-orvokkiniitty blogi! /Subscribe To OurBlog!

You have Successfully Subscribed!