Philipp Weissin, Annevi Sjöbergin ja Daniel Larssonin kirja Fleråriga grönsaker on nyt käännetty suomeksi ja julkaisemme sen omakustanteena nimellä Monivuotiset vihannekset toukokuussa. Kirja tuli todella tutuksi käännöstyön kuluessa, se on kyllä todella innostava opus syötävien perennojen maailmaan!

Kirjassa esitellään joukko tuttuja ja oudompia perennoja, niiden kasvatusta ja käyttöä ruokana. Kirjan loppupuolen ruokaohjeet vaikuttavat todella mielenkiintoisilta!

Kirjan mensenaattikampanja ylitti kaikki odotuksemme ja kirjaa myytiinkin kampanjassa runsaat 500 kappaletta. Rahoituskampanjan jälkeen kirja tuli nyt myyntiin verkkokauppaamme, johon pääsee yläpalkin linkin kautta. Sieltä kirja on ennakkotilattavissa ennen kuin se tulee painosta.

Kirjat postitetaan tilanneille tuoreeltaan toukokuun alussa.

Kirjalle ja monivuotisille vihanneksille on perustettu myös omat kotisivut osoitteeseen http://monivuotisetvihannekset.fi ja

Facebooksivu: https://www.facebook.com/groups/338061774908790

Sinne kannattaa mennä fiilistelemään kirjaa odotellessa!

Käännöstyöstä vastaa ammattitaitoinen ja monivuotisiin vihanneksiin täysin hurahtanut työryhmä: Henna Jämsä, Miina Ant-Wuorinen ja Marja Nuora.

Tilaa Iso-orvokkiniitty blogi! /Subscribe To OurBlog!

You have Successfully Subscribed!